Wil je je auto auto verkopen binnen 1 dag? Wij zorgen dat dit voor je mogelijk word gemaakt! Ons netwerk telt 8.000 erkende RDW bedrijven die een TAXATIE verrichten op je auto of voertuig zodat je gemakkelijk, snel, en vooral VEILIG en helemaal GRATIS direct je auto kunt verkopen binnen 1 dag. De kosten die worden gemaakt zijn volledig voor de auto-inkoper dus je komt niet voor verassingen te staan. Ons team van voertuig makelaars gaan direct voor je aan de slag als het taxatie formulier door je is ingevuld om een zo hoog mogelijke prijs boven water te halen voor je auto of voertuig.

Naast personenauto’s kun je bij ons ook terecht voor een razendsnelle verkoop van je bedrijfswagen, motor, scooter, caravan, camper, caravan, boot, en taxi. Ben jij de volgende die wij helpen bij het verkopen van een gebruikt voertuig?

Het bedrag wat je van onze voertuigen makelaar op je voertuig geboden krijgt is het hoogte handels bod wat uit ons netwerk geboden word. Dit bedrag is bovendien een gegarandeerd bedrag wat je in de gelegenheid stelt het voertuig binnen 1 dag te verkopen.

Wil je alleen een waardebepaling voor je voertuig zonder de intentie deze te verkopen dan bent je bij Vandaagjeautoverkopen.nl niet op de juiste plek. Hiervoor verwijzen we u door naar www.autoweek.nl/waardebepaling

 

Voordelen

socialmediapresskit. Inruilen bij de dealer Zelf verkopen aan particulier

Hoe snel kan ik mijn voertuig verkopen?

Gegarandeerd verkocht binnen 1 dag als het taxatie formulier overeenkomt met het voertuig. Afhankelijk van levertijd nieuwe voertuig. Onzeker. Sterk afhankelijk van prijs en belangstelling.

Krijg ik een goede prijs voor mijn voertuig?

Goede handels prijs, en altijd een gegarandeerd bod. Onduidelijk. Hangt samen met de aankoopprijs van het nieuwe voertuig. Bij veel belangstelling en goed onderhandelen kan er een goede prijs uit komen.

Welke kosten moet ik maken voor de verkoop?

Gratis. Niet van toepassing. Varieert. Adverteren bij Marktplaats kost € 26, maar verkoop en prijs zijn niet gegarandeerd.

Heb ik veel papieren rompslomp?

Nee. Alleen eenmalig gegevens invoeren en foto’s uploaden. De rest regelt de inkoper Niet van toepassing. Ja. Zelf zorgen voor overschrijving, vrijwaring en financiële afhandeling.

Hoeveel stress levert het op?

Geen. Taxatie Direct regelt alles, zonder gedoe. Varieert. Onderhandelen over de inruilprijs kan stressvol zijn. Veel. Prijsonderhandeling, proefritten, vreemde mensen aan huis, en alles zelf regelen.

Koop- en verkoopbemiddeling

De makelaarsfunctie van een veilinghuis. Onze Nederlandse Veilingmeesters en Buitenlandse Auctioneers staan dagelijks voor u klaar. Veel gaat automatisch, maar niet alles gaat vanzelf. Onze collega’s doen er alles aan om u als tevreden klant te behouden. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Waardebepaling

Niemand kan exact voorspellen wat een voertuig gaat opleveren in de veiling. Toch zijn wij gespecialiseerd in het taxeren en voorspellen van de waarde van voertuigen. U mag van ons verwachten dat wij als Erkend Register Veilinghuis kennis van zaken hebben. En dat willen wij u graag bewijzen.

Inspectie

Alle voertuigen worden op dezelfde uniforme wijze in ons systeem ingebracht. Dit gebeurt stap voor stap door het uploaden van gegevens en foto’s. De meeste inspecties worden gedaan met een speciaal hiervoor ontwikkelde Inspectie App. Het grootste gedeelte van alle voertuigen op het veilingplatform van Autoveiling Nederland worden door onafhankelijke inspecteurs van onder andere Autoinspectie Nederland uitgevoerd.

Meer informatie over het laten inspecteren van voertuigen? Kijk op Autoinspectie.nl.

Afhandeling transacties

Omdat de snelheid van het afronden van een transactie belangrijk is, houden wij alles voor u bij. Elke koper en verkoper is continu in beeld met de status van alle facetten van de afhandeling. Van de betalingen tot het transport en van het kentekenbewijs tot de vrijwaring. Een transactie is bij ons gemiddeld binnen een week afgerond. Wij hebben hier natuurlijk ook de hulp van u nodig!

Importeren en exporteren

Steeds meer voertuigen vinden hun weg naar het buitenland. Dit komt vooral door de mogelijkheid van de BPM-teruggave. Om aan de vraag naar de juiste gebruikte voertuigen te voldoen, worden ook steeds meer auto’s geïmporteerd naar Nederland. Via theCarAuction.eu, onderdeel van de AVN Group, hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in internationale transacties en inmiddels zijn wij van alle markten thuis. Spreken wij ook uw taal?

Voertuigbehandeling

Naast de dienstverlening die u van een veilinghuis mag verwachten denken wij ook graag met onze klanten mee. Niets is Autoveiling Nederland hierbij te gek. Van ontstickeren tot poetsen, van inslag tot opslag, van restylen tot volledige schadeafwikkeling, wij kunnen alles voor u verzorgen.

Logistieke dienstverlening

Niet alleen op de veiling gekochte auto’s worden bij onze kopers voor de deur afgeleverd. Autoveiling Nederland is uw ideale adres voor alle soorten transport, stalling en voertuigbehandeling. Ook snel transport, leveren binnen twee werkdagen, behoort tot de mogelijkheden.

Lux auto huren

Een auto huren? Bekijk hier alle huurauto’s van Luxauto & reserveer uw minibus, bestelwagen of vrachtwagen online!

verplicht terugkommoment

Het terugkommoment is er gekomen in het kader van de hervorming van de rijopleiding. Nieuwe bestuurders moeten het terugkommoment verplicht volgen. De Vlaamse Regering wil hiermee de strijd aangaan met de belangrijkste ‘killers’ in het verkeer, zoals overdreven snelheid, rijden onder invloed en afleiding.

citroen mehari

Na een jarenlange restauratie-ervaring, hebben we een hele hoop kennis vergaard over bijna heel het gamma onderdelen voor klassieke Citroëns, dit van verscheidene leveranciers. We besloten om deze kennis te delen met onze klanten, en te ijveren voor de beste kwaliteitsonderdelen die momenteel verkrijgbaar zijn voor uw klassieke Citroën.

Nieuwe stockwagen of tweedehands auto nodig? TuuTuuT …

Tweedehands auto gezocht? Ontdek ons uitgebreide gamma 2dehands wagens. Enkel auto’s van erkende concessiehouders en onmiddellijk beschikbaar.